среда, 26 июня 2013 г.

Модуль 5. Рефлексія

Цей модуль допоміг мені поміркувати про те, які зміни може внести використання Інтернет-ресурсів у процес навчання моїх учнів і яку небезпеку він може нести. Також в процесі роботи в даному модулі було піднято дуже актуальне питання, яке безпосередньо стосується і мого проекту "авторське право". В ресурсах проекту я знайшла багато матеріалів щодо авторського права, що можуть бути використані мною в процесі роботи загалом, а не лише в межах проекту.
На мою думку, "розумне" використання Інтернет є дуже актуальним в наш час - Інтернет надзвичайно розвивається і входить в усі сфери нашого життя, але практично ніхто не вчить, як грамотно ним користуватися, щоб отримати максимальну користь. Особлива складність інтернет-освіти, на мою думку, полягає в тому, що більшість користувачів не вбачають необхідності в ньому.
Основними союзниками педагога, в навчанні дітей критичному оцінюванню веб-ресурсів повинні стати батьки, але їх теж потрібно навчати цьому та пояснювати необхідність такої діяльності. Запропонуйте, будь ласка, як здійснювати освіту батьків в цьому напрямку.

Комментариев нет:

Отправить комментарий